Valitse sivu

Greenpark-tapahtuma Ideaparkissa 4. ja 5.11.

loka 14, 2022

Lelun Ilmastosoturien ja Lempäälän Tredun tapahtumaan tarvitaan Ideaparkin yrityksiä!

Perjantaina 4.11. klo 12-18 ja lauantaina 5.11. klo 11-15  Ideaparkin keskusaukiolla järjestetään tapahtuma, jossa huomio kiinnittyy Ideaparkin yritysten ekologisesti kestäviin tuotteisiin ja toimintamuotoihin. 

Tapahtumassa yrityksillä on mahdollisuus päästä kertomaan, miten ekologisuus, vastuullisuus ja kestävä kehitys näkyvät päivittäisessä toiminnassanne!

Yritykset pääsevät esittelemään, miten kestävä kehitys käytännössä näkyy tuotteiden  ja palveluiden valmistusprosesseissa ja päivittäisessä liiketoiminnassa. Mahdollisuus päästä kertomaan kierrätysmateriaalien suosimisesta tai palautettujen tuotteiden kierrättämisestä sekä yleisesti tuotteiden elinkaaresta. 

Tapahtumaan osallistuminen on yritykselle maksutonta.

Perjantai-ilta on omistettu ennen muuta nuorisolle. Perjantaina järjestämme paneelin johon etsimme sellaisia yrittäjiä, joiden yrityskonseptissa näkyy vahvasti kestävä kehitys.

Toivoisimme mahdollisimman monen Ideaparkkilaiselta ilmoittavan oman pöydän Keskusaukion tilaisuuteen! (Kylmäpöytäkin ok!)

Ilmastosoturit kiertävät näytteilleasettajien keskuudessa mikkien kanssa haastattelemassa teitä.

Lauantai on “toripäivä”. Keskusaukiolla tapahtuu monenlaista aina tietoiskuista työpajoihin. Ohjelmaa ja osallistavaa tekemistä on luvassa kaikenikäisille.

Nyt on aika siirtyä puheista TEKOIHIN! Jos ja KUN haluatte tulla mukaan greenpark-tapahtumaan, pistäkää syyskuun aikana sähköpostia ilmastosoturit@gmail.com

Tapahtuman järjestää Ideaparkin omien ihmisten kanssa Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ja Lempäälän lukio.

Lisätietoja tapahtumasta:

Riina Aspila (Tredu Yrityskoordinaattori) 041 731 1147 / riina.aspila@tampere.fi 

Jarmo “Jamo” Lehtinen (lehtori, ilmastosoturi) 040 767 2277 / jarmo.lehtinen@lempaala.fi