Valitse sivu

IMBY-päivä 9.4. – And We Want You!

huhti 4, 2024

Neiti Kevät kurkistaa kulman takaa! Virta-kampuksella on aika toivottaa tervetulleeksi kevään ensimmäiset muuttolinnut ja kaivaa pölyttynyt polkupyörä vajasta. Huhtikuun 9. päivänä Virta-kampuksen väki poikkeaa normi arkirutiinista ja kääntää katseensa e-kirjasta ulos. On In My BackYard -aika!

Lelun ja Tredun väki on jaettu ryhmiin, joissa lähdetään luontoon eväsretkelle, kiikaroidaan tirpuja, tehdään vesistömittauksia, tutustutaan erilaiseen järjestötoimintaan, taitellaan biojätepusseja, tutustutaan luonnon kartoitukseen ja ilmastonmuutoksen tuoreimpiin tutkimustuloksiin, kuullaan terveisiä rapakon takaa, ideoidaan kuunnelmantekoa, kehitellään keke-henkisiä yritysideoita, puhutaan mielenterveysasioista ja mietitään yhdessä jaksamisen keinoja, pelastetaan eläimiä, täydennetään kodin varmuusvarastoja, tehdään hyönteishotelleja, maalataan, leivotaan ja ties mitä kaikkea hauskaa! Ideana lyhyesti tehdä jotain ihan muuta.

SINÄ voit myös osallistua päiväämme!

  • Pyöräile työ-, opiskelu-, kauppa- tai kirjastomatkasi -> postaa kuva someen tunnisteella #IMBY24.
  • Kerro meille millaisessa (IMBY-teemoihin istuvassa) järjestötoiminnassa olet mukana -> #IMBY24
  • Postaa someen kuva oman takapihasi (hauskoista?) ratkaisuista -> (tiedät kyllä)
  • Tee kavereittesi kanssa Rohkea Kasvisruokakokeilu -> !
  • Tai ihan mitä tahansa muuta!

Ensi tiistaina 9.4. IMBY:illään!